Verbouw

Voet verbouw

Heeft u verbouwplannen? Dan is Voet Verbouw en Advies de betrouwbare, ervaren partner om deze uit te voeren. Van begin tot eind. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, keuken of verbouwing van uw woonkamer: ik ben van het begin tot het eind van het proces betrokken en beschouwen een opdracht pas als afgerond wanneer u 100% tevreden bent.

Voet Verbouw en Advies is gespecialiseerd in het adviseren bij en voorbereiden en uitvoeren van verbouwingen voor particulieren. Elke verbouwing begint wat mij betreft met een persoonlijke kennismaking in een vrijblijvend gesprek. Ik neem graag de tijd om uw plannen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. Daarbij profiteert u van de jarenlange ervaring die ik heb opgebouwd.

U wordt ontzorgd van begin tot eind

Een verbouwing uit laten voeren, is altijd spannend. Daarom heeft u behoefte aan een partner die niet alleen kwaliteit en een perfect eindresultaat biedt, maar die ook met u meedenkt en u ontzorgt.

Voet Verbouw en Advies is een bedrijf met expertise op alle gebieden rondom bouw en verbouw. Dit betekent dat ik alle facetten van het gehele verbouwproces op mij kan nemen. Van advies, ontwerp en realisatie van plannen tot het bestellen van materialen en het uitvoeren van de verbouwing. Mijn doel is niet alleen om voor u het perfecte eindresultaat te realiseren, maar ook om u in dit proces te ontzorgen.

Tijdens uw verbouwing kan ik alle aspecten tot in de puntjes verzorgen. Dit doe ik, waar nodig, met vaste, ervaren partners die dezelfde professionaliteit en kwaliteit bieden als ik. Natuurlijk bied ik u tijdens de gehele verbouwing een vast aanspreekpunt.

Maak vrijblijvend kennis

Heeft u verbouwplannen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kom graag bij u langs om uw plannen en de mogelijkheden te bespreken en u uit te leggen hoe Voet Verbouw en Advies u van dienst kan zijn.